Камерата е страхотна, това не съм видял някой да го отрече.
Просто явно има някакъв проблем щом сайт като dpreview го изтряскаха на първият ден от анонса.
Ако беше безпочвено или грешка Sony трябваше да реагират или да кажат, че ще бъде оправено софтуерно.
Вместо това някои от закупилите си вече камерата по Света констатират, че наистина имат проблем.
Човека, чиито примери са на предната страница го обвиниха в една тема, че е провокатор и т.н., а той м/у другото е носител на Грами и има убийствено портфолио.
Цитат:
Seriously, over dramatization? The photo is a 100% crop. 1:1. I joined DPReview yesterday because I got my camera yesterday and noticed the issue, this happened to be the place it was being discussed. Give me a break about your doubts. I'm a professional photographer with an extensive portfolio
http://adriandavidpayne.comBelieve me, I wanted this camera to work. I bought it. There is a Backlit Strip Issue. Do you really think I wanted my $2000 camera to not work? Like I said, Seriously!!
Някои казват, че дори да има проблем това не им пречи и не снимат такива снимки, всеки сам си преценя.
За мен това си е точно
dealbreaker, както му викат.
Дали се преекспонира проблема не знам - нямам я камерата да го констатирам, но сме длъжни да го споменем.
Останалото, както писах явно е супер.